Inred med blommor

Inred med blommor Image

Inred med blommor

Du vet säkert att gröna växter kan förändra ett hem och göra det mer hemtrevligt. Därför kan det vara en bra idé att inreda ditt hem med växter av olika slag för att piffa upp det. Dessutom behöver det inte kosta skjortan. Skulle du tröttna på eller råka ta död på en blomma kan du på ett enkelt och smidigt sätt byta ut den.

Ditt hem behöver inte se lika uppiffat ut som ett mässbord eller som inredningssajter och tidningar har det. Du går efter ditt tycke för att inreda ditt hem precis som du vill ha det. Antingen använder du enbart gröna växter eller har blommande växter som ger färgklickar i din bostad, det är en smaksak helt enkelt.

Hängande växter

Något som många glömmer bort är att du faktiskt kan hänga upp blommor och på så vis kan du inreda skrymslen som du inte normalt kan göra något åt. Dessutom blir det riktigt stilrent och minimalistiskt.

Använd piedestal

Har du en vägg som är kal och du vill

piffa upp den. Du kan då använda en eller flera piedestaler i olika färger och höjder för att ge liv till väggen och framför allt ger en volym åt rummet.

Pimpa hyllorna

Har du hyllor i rummet kan du pimpa dem genom att piffa till dem med små växter i stilfulla krukor. Det kommer ge ett ombonat intryck och en levande känsla till ditt hem.

Gröna växter + Färg Sant

Har du en vägg i en trendig färg, då är det perfekt att sätta gröna växter direkt på eller framför väggen. Det kommer göra att rummet ser riktigt fräscht och modernt ut.

Lummig oas

Du har kanske turen att ha en terrass eller balkong. Den kan du förvandla till en lummig och mysig oas. Dessutom kan du ha möbler som är gjorda för att koppla av och ha gärna ljuslyktor och lampor som kommer förstärka intrycket av din oas.

Nyttiga växter

När du ändå ska ha växter av olika slag i ditt hem kan du passa på och nyttja sådana blommor som är nyttiga. Det finns nämligen plantor som är bra för din hälsa. De renar växterna rummets luft från gifter och ser till att inomhusklimatet blir förbättrat. Köper du till exempel Aloe Vera kan du ha nytta av den på mer än ett sätt, med tanke på växten egenskaper. Ampellija, gullranka och murgröna är också växter som du bör ha i ditt hem och då gärna i ditt sovrum.

Det har nämligen visat sig att förutom att växter lugnar, så ser dem också till att din hälsa påverkas till det bättre utan att du behöver göra något. Du får helt enkelt dubbel nytta av din gröna växter och blommor. Bättre än så kan det knappast bli!

FÖRFATTARE | eric Comments | Kommentarer inaktiverade för Inred med blommor DATUM | juli 2, 2019

Kategorier och taggar